Дистрибутер на француски вина

Domain des Champs Fleuris

Примероци од нашите вина - Повеќе достапни ве молиме јавете се.

Почитувани,

Поради новонастанатата ситуација и препораките на Владата, "Le Vin Qui Chante" ќе работи исклучиво со испорака.
Вашата нарачка може да ја направите преку нашите профили на социјалните мрежи Instagram и Facebook, како и телефонскиот број подолу.

Тимот на "Le Vin Qui Chante" ги презема сите превентивни мерки и ги спроведува се со цел заштита и превенција од COVID-19. Нашиот персонал ќе ја врши испораката според истите, но за да ја осигурате вашата безбедност придржувајте се и вие кон мерките за заштита и превенција.

Бидете безбедни, мијте ги рацете и преземете мерки за социјално растојание.

Да се бориме заедно со овој вирус.


Со почит,
"Le Vin Qui Chante" 

Ние испорачуваме!

Јавете ни се да се договориме на телефонскиот број подолу.
Работното време е од 11:00 до 18:00 часот од понеделник до петок.

Адреса:
Ул. Владимир Полезиновски 30б,
Скопје
Ве молиме, доставете ги сите информации за вина и количини за испорака кога ќе се јавите.
Бесплатна достава до вашата локација во Скопје!

Тел: +389 71 550 400 
© 2020 All Rights Reserved- Dezine.app