Дистрибутер на француски вина

Domain des Champs Fleuris

Примероци од нашите вина - Повеќе достапни ве молиме јавете се.

Почитувани,

Поради новонастанатата ситуација и препораките на Владата, "Le Vin Qui Chante" ќе работи исклучиво со испорака.
Вашата нарачка може да ја направите преку нашите профили на социјалните мрежи Instagram и Facebook, како и телефонскиот број подолу.

Тимот на "Le Vin Qui Chante" ги презема сите превентивни мерки и ги спроведува се со цел заштита и превенција од COVID-19. Нашиот персонал ќе ја врши испораката според истите, но за да ја осигурате вашата безбедност придржувајте се и вие кон мерките за заштита и превенција.

Бидете безбедни, мијте ги рацете и преземете мерки за социјално растојание.

Да се бориме заедно со овој вирус.


Со почит,
"Le Vin Qui Chante" 

Ние испорачуваме!

Работното време е од 11:00 до 21:00 часот секој ден.

Бесплатна достава во Скопје!
Тел: +389 71 550 400
© 2020 All Rights Reserved- Dezine.app